Ky pronαr shοkohεt kur e shef se çfarë i bën sekretαresha dυke… ( VIDEO)

Ky pronαr shοkohεt kur e shef se çfarë i bën sekretαresha dυke… ( VIDEO)

Një biznesmenn zbuloi një situatë të pazakontë në zyrat e tij, teksa po kontrollonte në fund të ditës atë që kamerat kishin kapur./Shiko pamjet mePoshte.

Ai kishte porositur një kafe nga një punonjëse e kompanisë dhe në këto pamjee shikohet fare qartë momenti kur ajo shkon për të bërë kafenë.

A ju shkon ne mendje ndonje gje se me cka e ka bere kafene?

Mirëpo, në këto pammjee shikohett edhe momenti kur ajo ja bën kafenë ne menyr te quditshme dhe pothujse te zhv/eshur..!!