Ky parashikim i Baba Vangës në fund të vitit 2021 po terbon rrjetin…Ajo ka parashikuar se një…

Ky parashikim i Baba Vangës në fund të vitit 2021 po terbon rrjetin…Ajo ka parashikuar se një…

Baba Vanga vlerësohet nga shumë si ‘mediumi’ dhe shikuesi më i fuqishëm që ka ecur në tokë që nga Nostradamus. Këtu janë disa nga parashikimet e Baba Vanga që mund të shpalosen në vitin 2021. Ndjekësit e Baba Vanga besojnë se gruaja mistike bullgare parashikoi para vd e kjes së saj në vitin 1996, shumë ngjarje që ndryshuan botën.

Baba Vanga lindi Vangeliya Pandeva Gushterova në Maqedoninë e Veriut në vitin 1911, megjithëse pjesën më të madhe të jetës e kaloi duke jetuar në Bullgari.

Sipas raporteve nga fëmijëria e saj, ajo tregtoi vizionin e saj fizik për aftësinë për të parë të ardhmen pasi u përball me një engjëll.

Baba Vanga ku rrë nuk shkroi ndonjë libër, por shumë libra janë shkruar për të, aftësitë dhe profecitë e saj. Lexoni më poshtë për të zbuluar se çfarë mund të ketë parashikuar Baba Vanga për vitin 2021, duke përfshirë pretendimet e kataklizmave natyrore.

1. Cunami dhe kataklizmat natyrore në vitin e ri
Një nga parashikimet më shqetësuese të Baba Vanga është ajo e një cunami kataklizmik që do të godiste Azinë. Vanga thuhet se ka paralajmëruar së pari botën për cunamin vdekjeprurës të vitit 2004, që vrau më shumë se 220,000 njerëz në Azinë Juglindore.

Më pas thuhet se ajo ka paralajmëruar një tjetër kataklizëm të ngjashëm në të ardhmen, pasuar nga tërmete dhe goditje meteori.
2. A do të arrijë fundi i botës në 2021?
Baba Vanga parashikoi që bota do të mbërthehej nga “tre gjigantë” dhe një “dragua i fortë” në të ardhmen. Edhe pse tepër të paqartë, shumë besojnë se gruaja e verbër e dinte se kur bota siç e dimë do të mbaronte.

Ajo tha: “Ne jemi dëshmitarë të ngjarjeve shkatërruese që do të ndryshojnë fatin e njerëzimit”.
3. Më në fund do të gjendet një kurë për kancerin
Parashikimi pozitiv për të cilin vlerësohet Baba Vanga është zbulimi i një kure për kancerin. Megjithëse ajo nuk specifikoi se kur do të arrijë kjo kurë, ajo tha se do të ndodhte në fillim të shekullit 21.

Ajo kishte thënë: “Në fillim të shekullit 21, njerëzimi do të shpëtojë nga kanceri. Do të vijë dita kur kanceri do të lidhet me zinxhirë hekuri”.
A mundet që 2021 të jetë viti kur shkencëtarët më në fund bëjnë një përparim të madh në trajtimin e kancerit?