Ky Eshte I MoshuariQE Ende Mbath Kuaj Shihni Se Si E Ben…(VIDEO)

Ky Eshte I MoshuariQE Ende Mbath Kuaj Shihni Se Si E Ben…(VIDEO)

Mbathja e kuajve apo siç njihet nalbani në të kaluaren ka qenë me aktuale dhe se ne kemi filluar punën në mengjes e kemi punuar deri në orët e vona ndërsa sot dita e dites është në zhd ukje thotë Maksut Veseli i cili e ka trashëguar që zejen dhe që merren si familje që 100 vjet të cilën e ka tashëguar edhe djali i Maksutit.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…

https://fb.watch/6lsAoDXS7L/