September 19, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Kush eshte shqiptarja nga Zvicra – pa.re me bollëk , per burre po e ndiej mungesen

Unë jetoj dhe punoj në fshat, kam nevojë për një njeri të butë dhe punëtor për të jetuar së bashku dhe për të më ndihmuar në punë.Unë kam pemishte dhe/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

serra këtu në fshatin ku jetoj, kam nevojë për një dorë të fortë mashkullore pranë meje qe ti kontrolloj të gjitha.Kam bashkëjetuar për dy vite me një francez këtu ne Zhenev dhe kemi punuar bashk deri sa e kemi rritur biznesin, por që nuk zgjati më shumë sepse ai gjeti/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

një grua tjetër dhe e vazhdoi biznesin e tij me ndërtesa pasi ka ne gjithë Zvicren.Ketu në fshat ai ma ka dhuruar gjithë pasurin sepse atij i dukej pak, por për mua ka shumë vlerë dhe arrinë miliona franga gjithë këtë tokë që e kam këtu./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet