Connect with us

“Kur une pi, dua vec te ma …”/ Puthja e Einxhel dhe DJ Dagz, Beniada dyshon se kanë bërë s e ks

Aktuale

“Kur une pi, dua vec te ma …”/ Puthja e Einxhel dhe DJ Dagz, Beniada dyshon se kanë bërë s e ks

Einxhel dhe Dj Dagz kanë shkëmb yer puthjen e parë në shtëpinë e Big Brother. Mirëpo, kjo nuk është pritur mirë nga Einxhel, e cila i ka treguar Beniadës se ka ndodhur në një moment kur ka qenë e pirë dhe e lodhur.

Teksa Einxhel, ishte duke treguar, Beniada ka dyshuar se mos dyshja kanë bërë s eks. Mirëpo kjo është mohuar nga Einxhel. Megjithatë, ajo ka shtuar se po të pinte më shumë mund të kishte ndodhur edhe s e ksi.

Einxhel: Nuk e di çfarë ndodhi.

Beniada: O zemra, çfarë ndodhi?! Më shumë atë që mendoj unë.

Einxhel dhe Dj Dagz kanë shkëmbyer puthjen e parë në shtëpinë e Big Brother. Mirëpo, kjo nuk është pritur mirë nga Einxhel, e cila i ka treguar Beniadës se ka ndodhur në një moment kur ka qenë e pirë dhe e lodhur.

Teksa Einxhel, ishte duke treguar, Beniada ka dyshuar se mos dyshja kanë bërë s e ks. Mirëpo kjo është mohuar nga Einxhel. Megjithatë, ajo ka shtuar se po të pinte më shumë mund të kishte ndodhur edhe s e ksi.

Einxhel: Nuk e di çfarë ndodhi.

Beniada: O zemra, çfarë ndodhi?! Më shumë atë që mendoj unë.

Einxhel: Jo, jo.

Beniada: Ashtu si e thua ti, na traumatizon tani.

Einxhel: Po të kisha pirë më shumë, ndoshta. (qesh)

Continue Reading
You may also like...

More in Aktuale

To Top