Kur të gjithë humbën shpresën, ky ilac më shpëtoi -Ilac natyral i gjyshes..!?

Kur të gjithë humbën shpresën, ky ilac më shpëtoi -Ilac natyral i gjyshes..!?

Kur të gjithë humbën shpresën, ky ilac më shpëtoi -Ilac natyral i gjyshes..!?

Ilaci prej bimëve medicinale dhe aloe vera, e bërë sipas një recete të vjetër nga një gjyshe ruse, me ndihmoi për të ndaluar përparimin e sëmundjes. Gjashtëmbëdhjetë vjet më parë, isha e sëmur nga skleroza e shumëfishtë.

Ajo tregon për luftën e saj dhe shërimin për sklerozën e shumëfishtë me një buzëqeshje, sikur të kishte ndodhur me dikë tjetër.

-Derisa isha ulur papritmas më erdhi një dhimbje koke dhe marrje mendsh, nuk munda as të ha, as të pi. Askush nuk e dinte se çfarë ishte duke ndodhur me mua. Unë u pranova në departamentin e gastroenterologjisë, ku ata ekzaminuan stomakun, fshikëzën e tëmthit, mëlçinë, të gjitha organet.

Rezultatet ishin të mira, dhe unë po bëhesha gjithnjë e më keq. Kam vjellë pandërprerë dhe pas ditës së shtatë rashë në koma, e cila gjithsesi ishte jetëshkurtër. Unë u transferova në një pavijon tjetër, ku u diagnostikova me sklerozë të shumëfishtë.

Kam marrë infuzione për gjashtë ditë, por ato më bëjnë shumë presion dhe nuk po ndihesha mirë. Më morën krahun, këmbën dhe syrin e djathtë. Pas dhjetë ditësh trajtimi në spital, mjekët më lëshuan në shtëpi me një karrocë me terapi të përshkruar me vitamina.

Unë në atë kohë isha vetëm tridhjetë e shtatë vjeç dhe nuk mund ta imagjinoni se si ndihesha si nënë e tre fëmijëve. Vendosa të luftoj, në të cilën më ndihmoi shumë vjehrra ime Liljana, e cila më ndihmoi me bimë medicinale, sipas një recete shumë të vjetër.

Ajo e trashëgoi këtë recetë nga gjyshja e saj, një grua ruse që kishte shumë receta të ndryshme për përgatitjen e bimëve medicinale për sëmundje shumë të rënda, ndër të cilat ishte ky ilaç natyral për sklerozën e shumëfishtë, i cili më ndihmoi shumë dhe për shkak të së cilës unë jetoj normalisht.

Nga barishtet medicinale të mbledhura nga arborescence Zlatibor dhe Aloe, familja ime përgatiti mevlem. E kam marrë katër herë në ditë, një lugë çaji para ngrënies, siç udhëzohet në recetë. Pas një kohe të shkurtër fillova të ndjehesha më mirë, së pari shikimi më ktheu dhe pastaj fillova të lëviz gishtat.

Bëra një pushim tre-javor, pastaj përsërita terapinë mevlem. Pas terapisë së tretë të përsëritur, u ndjeva mirë, isha përsëri i moshuari.
Ilaci për sklerozën e shumëfishtë është përgatitur nga Aloe arborescence dhe 17 lloje të bimëve medicinale të mbledhura ekskluzivisht në Zlatibor, në një term të saktë për secilën bar – shpjegon Lidija:

Terapia e rekomanduar zgjat për tre muaj dhe gjatë asaj kohe përdoren katër kavanoza mevlem, sepse merren katër herë në ditë, para ngrënies, një lugë çaji. Kjo pasohet nga një pushim prej tre javësh. Pas tre fazave të kësaj terapie, unë po jetoja përsëri normalisht, mund të lëvizja gishtat e duarve dhe këmbët, dhe pastaj mund të ecja.

Pas tre fazave të kësaj terapie, unë isha në gjendje të ecja dhe të punoja si sot. Kur mbarova të tre fazat, shkova për një kontroll, dhe imazhi i rezonancës magnetike tregoi se në vend të 17 lezioneve, kishin mbetur vetëm pika të bardha, si disa hije, të cilat ishin në gjumë për 16 vjet.

Për çdo sëmundje ka një zgjidhje, thjesht duhet gjetur. Në serrë, e vendosur në kopshtin pas shtëpisë, familja Vuckovic rrit 3.500 fidanë të arrorescencës Aloe. Xheli i kësaj barishte përdoret për shumë gjëra, dhe familja Vuckovic e përdor atë për të përgatitur mjaltë jeshil medicinal që anëtarët e familjes përdorin çdo ditë, kryesisht si parandalim i infeksioneve të ndryshme, ftohjeve dhe gripit.

– Mjalti i gjelbër është një mbështetje për trajtimin e sklerozës multiple sepse forcon imunitetin dhe mbron trupin nga lloje të ndryshme të viruseve dhe baktereve – pohon Lidija. Se si duket kopshti i saj me fidanë mund ta shihni në videon ne vazhdim