Connect with us

‘Kur pashe burrin dhe vajzën u fsheha dhe pashë gjithë skenën, u perlota më pas’ (Video)

Të Ndryshme

‘Kur pashe burrin dhe vajzën u fsheha dhe pashë gjithë skenën, u perlota më pas’ (Video)

Ne e kemi parasysh dhe e dimë shprehjen: Nëna mbetet gjithmonë nënë. Nuk ka shprehje më të vërtetë se kjo, por po babai? Sot është figura e tij që duam të flasim me ju… ose më saktë duam të ofrojmë një video që tregon, se sa i rëndësishëm është një baba në jetën e fëmijës.

“Burri im u zgjua para meje atë ditë dhe gjithashtu vajza jonë, kështu, së bashku, ata kishin idenë e mrekullueshme të të përgatiturit të mëngjesit, duke më lejuar të qëndroja pak më gjatë në shtrat.

E vlerësova gjestin, pasi unë jam ajo që e përgatit atë për çdo njeri çdo mëngjes, siç mendoj se secila prej jush bën, apo a kam gabim?

Edhe pse po rrija në shtrat e po më dukej luks…nuk munda të rezistoj … E mendova të shikoja se çfarë ata të dy po bënin, shkruan ShkodraNews. Isha pak kureshtare…pasi po mendja që kuzhina ime po shk atërrohej plotësisht! hahaha po po … këto janë gjëra që na shqetësojnë!

Pra, në fund, u ngrita dhe shkova në kuzhinë. Sapo e pashë skenën, shtanga në vend.

Ata nuk më vunë re, e ndaj nuk hezitova. Nxorra telefonin celular dhe e kam xhiruar të gjithë skenën! Tani kam kënaqësinë t’ju tregoj se çfarë ka bërë burri im me vajzën time, ndërsa ata ishin të bindur se po flija!”.

Continue Reading
You may also like...

More in Të Ndryshme

To Top