Kur ishte nusja e Rames! Nuk do ta besοni si dukej 15 vite më parë Rudina Magjistari, me barkυn jashtë dhe me νeshje transρarente (FOTO)

Kur ishte nusja e Rames! Nuk do ta besοni si dukej 15 vite më parë Rudina Magjistari, me barkυn jashtë dhe me νeshje transρarente (FOTO)

Moderatorja Rudina Magjistari që në fillimet e karrierës së saj, Rudina ështq kujdesur dhe ka guxuar shumë me stilin.

Shume prej jush mund t’i kujtohet Rudina në emisionet e ndryshme teksa guxonte me veshjen.

Në një prej fotove të publikuara të asaj kohe, Rudina shfaqet gjatë spektaklit

“Maratona e Këngës Popullore” dhe me një veshje shumë ndryshe nga ato që vesh në studio sot…FOTO//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…