Kosovarja nga Finlanda që po hynë në estradën shqiptare

Kosovarja nga Finlanda që po hynë në estradën shqiptare

Artistja nga Kosova e cila jeton në Finland, me nofkën, Belexa, po bëhet gati ta sjell këngën e saj më të re që pritet ta inkuadroj fuqishëm në estradën shqiptare.

Ajo ka ardhur nga Finlanda për të bashkëpunuar me producentët e njohur në Kosovë, Berato dhe Cekic Beatz, që njihen për krijimtarin e tyre muzikore dhe hitet që kanë realizuar, //Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…

Belexa edhe në të kaluarën ka pasur projekte muzikore që janë pëlqyer.///Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…