Kjo nuse në foto sot është prej këngëtareve më të njohura shqiptare, a po e njihni?!

Kjo nuse në foto sot është prej këngëtareve më të njohura shqiptare, a po e njihni?!

Miranda është zonja e skenës sonë muzikore, këngëtarja me zërin e mëndafshtë që ka bërë për vetë një publik mjaftë të gjërë, shkruan “Kosovarja”.

Ajo këndon prej më shumë se tridhjet vjet dhe asnjëherë nuk është kufizuar në zhanre.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…

Miranda, herë këndon muzikë të lehtë, herë popullore, e gjjthashtu ka edhe shumë këngë zbavitëse e moderne, që kanë fituar epitetin e këngëve hit.

Këngëtarja e njohur po jeton mes Kosovës, Maqedonisë dhe Gjermani.së. Ajo, asnjëherë nuk ka folur shumë për vetën dhe jetën përtej skenës.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…


Zbulojmë portretin familjar të Miranda Hashanit, shkruan “Kosovarja”.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…