Kjo është vajza e cila s’ka aspak “mëshirë” për të famshmet shqiptare

Kjo është vajza e cila s’ka aspak “mëshirë” për të famshmet shqiptare

Dizajnerja shqiptare Donika Loci, shumë shpejt ka arritur të marr vëmendjen e të famshmeve shqiptare.

E gjithë kjo pasi ka filluar të punoj me shumë prej emrave të njohur të shoëbizit vendor, ku njeri ndër ta është edhe Tayna

Të gjithë e pëlqejmë stilin dhe veshjen e Taynes dhe për këtë shkak “fajtore”, është vetë Donika.

Krijimet e saj kanë arritur edhe në duar e shumë prej të njohur.

Pas Taynes, është Antonela, Ana, Sindi e shumë tjera të cilave ia kemi parë korsetin e shumë shtrënguar të krijuar nga Donika.

Prandaj, Donika nuk po ka aspak mëshirë ndaj këtyre vajzave pasi i shtrëngoj deri në këtë pik”./InfoKosova/