June 22, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Kjo Është Studentja 22 Vjeçe Nga Deçani Që Menaxhon Fermën Me 30 Viça E Lopë

Kjo është studentja 22 vjeçe nga Deçani që menaxhon fermën me 30 viça e lopëNdryshe nga moshataret e saj, Egzona Lahaj, 22 vjeçe, në të njëjtën kohë studion dhe menaxhon një fermë re lativisht të madhe me viça e lopë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

22-vjeçarja nga fshati Jasiq i Deçanit, madje thotë se kjo punë është e le htë, dhe në të ardhmen pre tendon në zgjerimin e fermës e cila sot numëron 22 viça dhe 4 lopë mé póshté ndíqní vídeón nga studentja. Ajo përveçse merret me viçat, vozit edhe traktorin për nevojat e fermës. Ndërsa puna, ka bërë që të ketë edhe veturën e saj personale, me të cilën shkon në fakultetin “Fehmi Agani” në Gjakovë. Shi ko vi deon KE TU