Connect with us

Kjo është simptoma që po iu shfaqet personave që preken nga Omicron, ndodh zakonisht gjatë natës…

Të Ndryshme

Kjo është simptoma që po iu shfaqet personave që preken nga Omicron, ndodh zakonisht gjatë natës…

Teksa rastet e reja me Covid-19 vijojnë të shtohen, është shfaqur një simptomë e re e variantit të Omicron.

Dr. John Torres , korrespondent i NBC Neës, tha për emisionin “Today” se një nga simptomat më të zakonshme të COVID-19 – humbja e shijes dhe nuhatjes – nuk është përjetuar nga pacientët me variantin Omicron.

Megjithatë, “njerëzit po raportojnë djersitje gjatë natës, që është një simptomë shumë e çuditshme që e përjetojnë ata që janë infektuar me Covid-19,” tha Torres në emisionin “Today”.

Djersitja gjatë natës është bërë një nga simptomat e zakonshme të variantit të omicron, së bashku me dhimbjet e muskujve, lodhjen dhe gërvishtjet e fytit.

Torres tha që duhet të supozoni se keni COVID-19 nëse filloni të ndiheni të sëmurë, pavarësisht nga simptomat që keni.

Continue Reading
You may also like...

More in Të Ndryshme

To Top