Kjo është puna që paguhet 400 MlJË dollarë dhe nuk pranonet nga askush…

Kjo është puna që paguhet 400 MlJË dollarë dhe nuk pranonet nga askush…

Kjo është puna që paguhet 400 MlJË dollarë dhe nuk pranonet nga askush…

Një ishull verior i Zelandës së re, i quajtur Tokoroa zhvillon shpesh konkurse vjetore. Këtë vit i jepet shansi kir;urgëve të rinj të jetojnë /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

këtë vend pune që ofron 400.000 dollarë. pse askush nuk e pranon këtë punë është se do u duhet të punojnë gjithnjë në t urnin e natës. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Ky qytet është vetëm 1 orë larg nga qendrat e mëdha si Hamilton,Tauranga apo Taupo.Një ishull verior i Zelandës së re, i quajtur Tokoroa zhvillon shpesh konkurse vjetore. Këtë vit i jepet shansi kir;urgëve të rinj të jetojnë këtë vend pune që ofron 400.000 dollarë. Arsyeja pse askush nuk e pranon këtë punë është se do u duhet të punojnë gjithnjë në turnin e natës.Ky qytet është vetëm 1 orë larg nga qendrat e mëdha si Hamilton,Tauranga apo Taupo./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet…