Kjo është prezantuesja më t ërhqese SHQlPTARE sipas MEDlAS franceze..!!

Kjo është prezantuesja më t ërhqese SHQlPTARE sipas MEDlAS franceze..!!

Ilda Bejleri njihet për postimet prov okuese në Instagram.Ilda Bejleri është një ndër gazetaret sportive më të përfoIura të ekranit shqiptar. Kjo gjë është vënë re edhe nga një faqe futbolli franceze, e cila ka postuar disa nga fotot më jo shëse të Ildës. “Ju prezantojmë me Ilda Bejlerin, një gazetare sportive shumë e njohur në Shqipëri dhe e kuptojmë pse”, shkruan “La minute Football” në Facebook. Postimi ka marrë me mijëra pëIqime, ndërsa nuk mungojnë komentet në lidhje me Shqipërinë si një vend interesant për t’u vizituar. JU FTOJM TE SHT YPNI REK LAMEN ME POS HT DHE TE LEXONI LAJMIN E PLOTE