Kjo është 64-vjeçαrja sυper ,hαbit mbesa me fjalët: Shokët e mi ma gjυajnë gjγshen dhe…

Kjo është 64-vjeçαrja sυper ,hαbit mbesa me fjalët: Shokët e mi ma gjυajnë gjγshen dhe…

Një grua 64 vjeç e quajtur Lesley Maxwell është mjaft e dhënë pas palestrës, Ajo ka plot 60,000 ndjekës në rrjete sociale.

Ajo ka dhe një mbesë 19 vjeç Tia të cilën e merr shpesh herë në palestër dhe e nx it të stërvitet.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…

Tia pranon se kur është me gjyshen, ajo merr vëmendjen e të gjithë meshkujve, por nuk ndihet k eq, madje ndihet krenare për gjyshen që ka.

“Edhe djemtë 18-vjeçare e shohin gjyshen time dhe e komplimentojnë dhe më bëhet qejfi për këtë gjë”, shprehet Tia.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…