Kishte Mbushur Valixhen Plot Me Euro, Ja Kush Është Turku Që U Kap Në Aeroportin E Rinasit Sot

Kishte Mbushur Valixhen Plot Me Euro, Ja Kush Është Turku Që U Kap Në Aeroportin E Rinasit Sot

Një shumë prej 33 mijë dollarësh është seku estruar sot në aeroportin e Rinasit, ishin të padeklaruara.

Nuk i deklaroi 33 mijë dollarësh që i kishte me vete, arrestohet 43 vjeçari turk në Rinas

Shuma e parave ishte e fshehur ë çantën e laptopit të shtetasit turk N. P., 43 vjeç, ndaj të cilit ka nisur pr ocedimi p enal.

Njoftimi i po li cisë:

Shërbimet e P ol icisë Kufitare në Rinas në bashkëpunim me shërbimet e Do ganës Rinas dhe Antitrafikut në Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave, në vijim të kon trolleve të imtësishme, në bazë të analizës së riskut, në hyrje të PKK Rinas, kanë kaluar në vijën e dytë, për kontroll më të detajuar të bagazheve, shtetasin turk N. P., 43 vjeç.