Keto “Sekrete” Qe Dalin Ne Drite Per Vjosa Osmanin Nuk I Keni Ditur Asnjehere

Keto “Sekrete” Qe Dalin Ne Drite Per Vjosa Osmanin Nuk I Keni Ditur Asnjehere

Keto “Sekrete” Qe Dalin Ne Drite Per Vjosa Osmanin Nuk I Keni Ditur Asnjehere

Ushtru.esja e detyres se Presidentes, Vjosa Osmani, ka treguar shumë çka rreth karrieres poli.tike dhe jetes per.sonale, permes 50 pyetjeve te emi.sionit Prive.

Nga pozita si Presi.dente ne detyre e deri tek ajo si nene, Osmani i tre.goi te gjitha.A ka marre direktiva nga ndër kombëtaret, çfare do t ju thoshte qyte.tareve te Kosoves, a po mendon te behet serish nënë, çfare i ker.kojne vajzat çdo te shtune, cili ka qene momenti më i rende.sishem ne jeten e saj dhe cili me qesha rak ne Kuvend…

Ne interivsten me poshte Vjosa Osmani tregon keto sekrete per veten e saj:

Keto “Sekrete” Qe Dalin Ne Drite Per Vjosa Osmanin Nuk I Keni Ditur Asnjehere

Ushtru.esja e detyres se Presidentes, Vjosa Osmani, ka treguar shumë çka rreth karrieres poli.tike dhe jetes per.sonale, permes 50 pyetjeve te emi.sionit Prive.

Nga pozita si Presi.dente ne detyre e deri tek ajo si nene, Osmani i tre.goi te gjitha.A ka marre direktiva nga ndër kombëtaret, çfare do t ju thoshte qyte.tareve te Kosoves, a po mendon te behet serish nënë, çfare i ker.kojne vajzat çdo te shtune, cili ka qene momenti më i rende.sishem ne jeten e saj dhe cili me qesha rak ne Kuvend…

Ne interivsten me poshte Vjosa Osmani tregon keto sekrete per veten e saj: