June 22, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Këto Janë 6 Profesionet Më Të Paguara Në Gjermani

Këto janë 6 Profesionet më të Paguara në Gjermani Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te.

Gjermania njihet si një shtetet më ekonominë më të madhe në botë. Pagesat e këtij shteti për punëtor konsiderohen relativisht të mira, trasmeton albinfo.ch. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te.

Ka vite që tregu gjerman ka nevojë për një sërë profesionistësh dhe nëse jeni duke menduar për të bërë ndryshime në karrierën tuaj në Gjermani, atëherë, duhet të dini edhe cilat profesione paguhen më shumë.

Theksohet se me 94,5 për qind, kryeqyteti Berlin arrin një nivel të lartë pagash krahasuar me shtetet e tjera federale lindore. Punonjësit marrin një pagë mesatare prej 42,525 €.

Por, duhet cekur se edhe kostoja e jetesës është gjithashtu më e lartë.

Më poshtë janë 6 profesionet që paguhen më së shumti: Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Shef i mjekësisë – € 115,317 €
Specialist i bashkimeve dhe blerjeve – 99,635 €
Menaxher i Fondit – 83,641 €
Specialist mjekësor – 80,722 €

Menaxheri i llogarisë – 75,671 €
Menaxheri rajonal i shitjeve – 74,528 €