July 29, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Kërkesα e 27-vjeçαres: “Beqarët më duan si dαshηore, por unë dua një bυrrë të fοrtë që më…”

Keta të përball me lloj-lloj sfi/dash e ndonjëherë dis/fatat na bien për pjesë. E bukura është kur ti i përballon ato dhe nuk të mposhtin par/agjykimet e njerëzve.

E tillë është edhe historia e mbërritur në redaksinë tonë, ku një zonjë e div/orcuar, e cila ka një vajzë 7 vjeçe kërkon një mbështetje,

kërkon të njohë dikë që ta ketë në krah pava/rësisht atyre që ka kaluar.

Ajo është e vu/ajtur në jetë, por ia ka dalë më së miri me punën dhe të ardhurat e saj.

Zonja shprehet se beqarët duan ta mbajnë si da/shnore për faktin se ka një vajzë, ose i kërkojnë ta lërë atë tek prindërit, gjë që 27-vjeçarja nuk e toleron dot.

Kështu, gruaja kërkon një burrë të divorcuar ose të ve që të mund të krijojnë një familje. Sigurisht, për këtë ajo ka disa kritere.