July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Këngëtarja serbe huazon këngën më të njohur shqipe: Klipi me skena provokuese arrin gati 1 milionë e gjysmë klikime për 3 ditë

Kënga shqiptare “Hajde luj qyqek”, që është bërë hit, ka tërhequr edhe vëmendjen e artistëve serbë. Madje, një këngëtare ka shkuar deri aty sa e ripërpunuar.

Është fjala për këngëtaren Tea Tairovic, që ka marrë këngën e artistëve shqiptarë nga Kosova, Yllka Kuqi dhe Ylli Demaj, dhe e ka përshtatur në gjuhën serbe. Ajo ka realizuar edhe një videoklip për këngën e titulluar “Hajde”, që është publikuar në “Youtube” në 21 maj.

Deri tani ajo ka marrë mbi 1.2 milionë klikime, ndërsa kënga shqiptare “Hajde luj qyqek”, e publikuar në vitin 2017, ka siguruar më shumë se 35 milionë klikime.

Artistja thotë se ka marrë leje nga autorët e këngës.