Këngëtari: Zoti po na dënon, Ia kemi marrë popullit nga 5000 – 7000 euro në dasma

Këngëtari: Zoti po na dënon, Ia kemi marrë popullit nga 5000 – 7000 euro në dasma

Një përplasje fjalësh ka ndodhur mes këngëtarit Labinot Rexha dhe Shkëlzen Jetishit-Xenit.Nuk mungoi edhe këtë herë reagimi i Labinot Rexhës, i cili e akuzoi Xenin për vjedhje të këngëve.Ndërsa tha edhe se kanë hyrë në gjynah duke u marrë qytetarëve shuma të mëdha të parave për dasma……………shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn