June 21, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Këmbimi Valutor, 04 Qershor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rritje e Dollarit, Euros, Frangës Zvicerane dhe Paundit Britanik.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 100.8 Shitet 101.6

Euro: Blihet 122.7 Shitet 123.3

Paundi Britanik : Blihet 142.1 Shitet 143

Franga Zviceriane: Blihet 111.3 Shitet 112.1