Kastrati: Kemi Ndërtuar Mbi 800 Shtëpi, A Jeni Të Kënaqur Nga Unë?

Kastrati: Kemi Ndërtuar Mbi 800 Shtëpi, A Jeni Të Kënaqur Nga Unë?

Kastrati: Kemi Ndërtuar Mbi 800 Shtëpi, A Jeni Të Kënaqur Nga Unë?

Humanisti i njohur, njëherit edhe drejtues i shoqatës humanitare ‘Jetimat e Ballkanit’, Halil Kastrati, në rrëfimin e tij në Prime Time, ka treguar për aktivitetet e shoqatës që drejton dhe aktivitetet e tij.

Kastrati në Kanal10 ka treguar se, në fillim ideja e shoqatës që ai drejton, ishte hapja e një kuzhine.

Halil Kastrati me te vertete eshte nje nga Humanistet me te medhej ai nderton shume shtepia dhe ju ndihmone shum familjeve! Ne si qytetare jemi shume te kenaqur nga puna e tije!