Kamera e prishur filmon gruan me shokun e burrit, ai zbulon të vërtetën…(VIDEO)

Kamera e prishur filmon gruan me shokun e burrit, ai zbulon të vërtetën…(VIDEO)

Një grua që thotë “çfarë po bën”…Kurse burri që shikohet i përgjigjet “më ke munguar”.

Kjo skenë, e gjitha 1 minutë, ka regjistuar tradhëtinë e gruas ndaj burrit me shokun e tij.Kjo ka ndodhur në Kinë. Kur një burrë harroi aksidentalisht kamerën e ndezur në shtëpi, në pamjet e regjistruara pa gruan dhe kuptoi se ajo prej 20 vitesh e tradhetonte me shokun e tij të ngushtë. Ai tha se e la kamerën në shtëpi pasi mendonte se ishte thyer.Ndonëse videot janë zbuluar javën e kaluar, ngjarja ka ndodhur që në gusht të vitit 2016. Burri, i identifikuar si Mr.Yang tha se u divorcua nga gruaja në vitin 2018, menjëherë pasi pa imazhet.