Connect with us

Kam informacion që Rama do na mbyΙΙi në ka rantίnë javën që vjen/ Flet Spiropali: Po u them që….

Aktuale

Kam informacion që Rama do na mbyΙΙi në ka rantίnë javën që vjen/ Flet Spiropali: Po u them që….

Gazetari Arjan Çani tha në emisionin e tij se ka informacione që në javën e ardhshme do të dalë Edi Rama dhe do të njoftojë mbylljen e vendit, me justifikimin se shifrat e Covid-19 janë rritur.

Për më tepër që edhe vendet fqinje si Kosova, Greqia apo Italia kanë bërë të njejtën gjë.

Ministrja për Marrëdhëniet me Parlamentin tha se janë minimale, dhe këtë Çani e mori si një konfirmim, si një ‘PO’, çka është kundërshtuar nga Spiropali.

Çani: Sa mundësi ka Rama ta mbyllë Shqipërinë, dhe të justifikohet se po rriten shifrat dhe do mbyllemi si gjithë rajoni dhe vende të tjera të botës? Spiropali: Minimale

Çani: E pra thashë unë, që do ketë mbyllje, ja e konfirmoi. Spiropali: Jo unë nuk thashë këtë në asnjë moment, unë thashë që janë minimale, madje ne po përpiqemi që të mos kemi asnjë mbyllje.

Continue Reading
You may also like...

More in Aktuale

To Top