Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Kali Si “Luan“ I 20 Vjeqarit Shqiptar Është I Vetmi I Till Ne Bote (Video)

Me ngjyrat bardhë e zi, Luani, e shoqëron kudo 20-vjeçin nga Ferizaj.Pasioni për kuaj ka filluar qysh në moshë të re, kjo pasi në familjen e tij gjithmonë ka pasur kuaj.Gjithsesi, këtë kali familja e Ardianit e ka që 5 vjet dhe padyshim që lidhja me të është e veçantë, njësoj si edhe raca e tij.

Kujdesi për të, sipas Ardianit, me raste di të jetë edhe i vështírë, por pasíoni dhe dashuria e madhe që ka kalojnë çdo sfidë.Shëtitjet në natyrë nuk ia ndalë as shiu, as bora e as dielli. Ato janë të përditshme, e të cilat kryesisht i bën me vëllain e tij