Ka përlotur këto! Mjekët i thanë nuk do ecësh më, vajza ngrihet në këmbë ditën që u martua/ Prek me fjalët: Doja vetëm të kërceja

Ka përlotur këto! Mjekët i thanë nuk do ecësh më, vajza ngrihet në këmbë ditën që u martua/ Prek me fjalët: Doja vetëm të kërceja

Një nga momentet më prekëse në një ceremoni martese është në altar. Historia që do u tregojmë do u prek tej mase.
Jaquie Goncher, e par alizuar nga qafa te këmbët, i ka bërë përshtypje jo vetëm të ftuarve në dasmën e saj, por gjithë botës. Ditën e dasmës ajo ishte në gjendje të ngrihej dhe të kër cente.Jaquie Goncher është një grua që mishëronte vendosmëri dhe gu xim për të kapërcyer pa ralizën e saj në mënyrë që të ishte në gjendje të kërcejë në ditën e dasmës së saj………shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn

Siç transmetohet nga ”ABC News”, origjina e paral izës së Jaquie Goncher de Marietta daton që prej 17 vjetësh kur ajo u hodh në pishinën e një shoku. Ndërsa mjekët ishin të bindur se ajo nuk kishte “asnjë shans” që të mund të ecte përsëri, gruaja e re ishte e vendosur t’i provonte ata se e kishin gabim.Pas shumë seancave të fizioterapisë dhe gjimnastikës, ajo arriti të qëndronte në këmbë për një kohë të shkurtër. Por ditën e dasmës, ajo i habiti të gjithë.Mes lotësh ajo tha: Doja të ngrihesha dhe të kërceja.Vetëm kaq kam menduar dhe ia dola.”…..…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn