Ka dy gra/ Burri flet hapur fare dhe me detaje: E bëj me të dyja në krevat, çdo mashkull do të jetë si mua dhe më ka zili

Ka dy gra/ Burri flet hapur fare dhe me detaje: E bëj me të dyja në krevat, çdo mashkull do të jetë si mua dhe më ka zili

Ka dy gra/ Burri flet hapur fare dhe me detaje: E bëj me të dyja në krevat, çdo mashkull do të jetë si mua dhe më ka zili

Të kesh dy gra është ëndërra e çdo burri. Por një burrë e ka arritur, ai jeton me dy gra.Me drita ndezur apo me drita fikur? Ky është sekreti i dhomës së gjumitAto quhen Nancy, e cila është 30 vjeçe dhe Michelle që është vetëm 20 vjeçe. Ai ka një vajzë me Nancy e cila quhet Maja dhe është dy vjeçe dhe një vajzë me gruan tjetër që quhet Samira dhe dhe është një vjeçe.

Ai thotë se të dyja gratë e duan shumë atë dhe se përherë e bën me të dyja bashkë në krevat. Burri thotë se ata të tre kanë ndërmend të martohen dhe se duan të kenë sa më shumë fëmijë.Historia e tyre i ka habitur të gjithë, por burri thotë se ka shumë meshkuj që duan të jenë si ai thjesht nuk e pranojnë këtë.