July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Ka 8 muaj pa punë, këngëtarja shqipatare habit: Shteti me ka borxh 45.000 euro, ça të bëj s’kemi para..!!

Një ndër këngëtaret e fundit që ngriti shqe tësiminishte Xheisara. Ajo tha se pauza prej tetë muajsh tashmë e ka dëmtuar rëndë ekonomikisht atë dhe shumë artistë të tjerë.Xheisara u shpreh se nuk ka mundësi të paguajë tak sat, ndërsa shtoi se e ka po aq të vështirë të ndryshojë pro fesion.“Është tu rp, dje në televizor dhe nesër të shesë bukë 100 lekë, 200 lekë”, – tha këngëtarja.Më tej ajo shtoi:“Unë paguaj taksa, mua shteti më merr një herë në muaj në telefon dhe thotë paguaj taksat. Ndërkohë që unë s’kam lekë”. JU FTOJM TE SHT YPNI REK LAMEN ME POS HT DHE TE LEXONI LAJMIN E PLOTE