”Ju Q*Fsh* R**Bt”/ Gazetari Idro Seferi Nuk Lë Gjë Pa Thënë Për Mediat Shqiptare: Më Mirë Do Punoj Për Serbët

”Ju Q*Fsh* R**Bt”/ Gazetari Idro Seferi Nuk Lë Gjë Pa Thënë Për Mediat Shqiptare: Më Mirë Do Punoj Për Serbët

Gazetari shqiptar që jeton në Serbi, Idro Seferi, është revoltuar me mediat shqiptare, pasi sipas tij, ato nuk e paguajnë për raportimet e tij nga Serbia.Ai shkroi në rrjetin e tij social Facebook një status ku shprehej se nuk është vlerësusar profesionalisht dhe se vendimi i tij për të mos punuar më për mediat shqiptare është përfundimtar.Sht.yp rek.lamen per te l.exuar me teper postimin