Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Ju kujtohet Gjinoja i Marigosë? S’do ta BESONl se si duket sot (Foto)

Ishte një ndër komeditë më të pëlqyera dhe mjaft të preferuara për të gjitha moshat.

Ju kujtohet Gjino tek komedia “14 vjeç dhëndër”, i cili luante rolin e bashkëshortit minoren të Marigosë?

Ka kaluar kaq shumë kohë, por me siguri të gjithë e mbani mend dhe jeni kurioz si duket sot aktori dhe çfarë ka ndodhur me të.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Aktori Admir Sorra aktualisht jeton në Vlorë.

Vite më parë ka jetuar edhe jashtë vendit, ku edhe andej nuk kanë munguar njerëz që e kanë identifikuar me emrin e Gjinos.

Ndërkohë ja si duket “Gjino” tani.