Ju kυjtohet Lola e “Njerëz dhe Fate”? Ja ku ndοdhet ajo sot dhe si dυket..!!

Ju kυjtohet Lola e “Njerëz dhe Fate”? Ja ku ndοdhet ajo sot dhe si dυket..!!

“Njerëz dhe fate” është tel.enovela e parë shqiptare që la ‘mb.ërth.yer’ pas ekranit shumë shqiptarë me 20 seritë e realizuara.

Shumë personazhe bënë për vete zemrat e shumë shqiptarëve, me rolet e tyre duke pasqyruar realitetin e asaj kohe.

Një nga personazhet që la gju rmë në atë telenovelë ishte edhe Lola që luahej nga aktorja Valbona Imami.

Lola ishte vajza e madhe e familjes shqiptare me shumë pro.bleme që tra.jtonte telefilmi shqiptar.