Jepet Lajmi Pritur Nga Italia, Ja Cfarë Do Filloj Nga E Hëna

Jepet Lajmi Pritur Nga Italia, Ja Cfarë Do Filloj Nga E Hëna

Jepet lajmi pritur nga Italia, Ja cfarë do filloj nga e Hëna Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Fillon numërimi mbrapsht për zonat e bardha. Me të dhënat e sotme dhe incidencat relative, është e qartë për dhomën e kontrollit që nesër do të vendosë për ngjyrat e Rajoneve. E cila do të jetë akoma e verdhë. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Përveç tre Sardenjës, Molise dhe Friuli Venezia Giulia, siç është njoftuar tani gjerësisht, do të mbeten te bardha falë një incidence prej tre javësh nën 50 për qind të mijëra (dhe që sot janë përkatësisht 13, 12 dhe 17 raste për njëqind mijë), në nivelin eulet të rre/zikut dhe në ngarkesat minimale spittalore.

Pas nje jave tjetër të cilat kanë rënë nën 50 për dy javë. Më 14 qershor do të jetë radha e 6 rajoneve të tjera, nëse tendenca mbetet konstante.

Si dhe Lazio, Lombardia, Piemonte, të cilat nesër monitorimi do të raportojë nën pragun e 50 rasteve për javën e parë, ditorja.