July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

“Jeni më mirë pa burra”; Pas lajmit për divorсin Alma Bektaѕhi jeр një ѕinjal në formë konfirmimi

Javën e kaluar në mediet online qarkulloi lajmi se Alma Bektashi ka nisur procedurat e divorcit për t`u ndarë nga bashkëshorti i saj Sokol Stafa, me të cilin ka dy fëmijë. Shkaku i ndarjes gjithnjë sipas medieve ishte lidhje e ish-bashkëshortit me një grua tjetër aq sa u përfol dhe për një tradhti të mundshme.

Vetë Alma nuk ka konfirmuar asnjë gjë, madje ajo doli dhe në një intervistë po atë ditë po nuk dha asnjë detaj dhe asnjë lajm. Deri sa pas emisionit ajo ka dhënë një detaj me pëlqimin e një komenti në rrjetet sociale. Ky koment ishte:

-“Jeni më mirë pa burra”
Të ketë qenë ky një konfirmim nga ana e saj?!