“Je copë kur*e”/ Shērr i madh mes dy bjondeνe në ish Bllok, Ja pamjet… (VIDEO)

“Je copë kur*e”/ Shērr i madh mes dy bjondeνe në ish Bllok, Ja pamjet… (VIDEO)

Një sh/err me dh/une ka ndodhur mes dy vajzave mbrëme në ish-Bllok.

Ato janë filmuar duke u ka/pur për flokësh në mes të rrugës derisa ndërhyri një djalë për ti ndarë.

Fillimisht kanë òfenduar njëra-tjetrën me fjalë fy/ese duke e nisur me: “Hajde ma thuaj në sy po ta mbajti”.

Në një moment dëgjohet tjetra që i përgjigjet: “K… je, copë e k…. je”.

Në pamjet që kanë mbërritur në redaksinë e JOQ, dëgjohen që fillojnë të rríhen me shkèlma me njëra-tjetrën dhe kapen për flokësh.

Është e paqartë arsyeja përse nisi shèrri mes vajzave, i cili përfu/ndoi në dhùnë fízike në mes të rrugës.

https://player.boostplatforms.com/video?id=1598507682371