July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Janë bërë 24 vite pa Fatmir Haklajn/ Motrα e tij ngre gίshtin nga Berisha: Do ta pagυash shum shpejt..

Filmim i rrallë i Fatmir Haklajt, në sofrën e dasmës duke zbrazur në ajër k arikatorinZylfi dhe Aishe Haklaj.

në emër të familjes Haklaj i janë përgjigjur me e-mail disa pyetjeve të Top Channel në l idhje

me d eklaratat më të fundit të Sali Berishës për rolin e Haklajve në vr as jen e Azem Hajdarit.

Për herë të parë pas gati 20 v itesh Sali Berisha në një intervistë televizive përmend familjen Haklaj.

Sipas jush përse tani kjo përmendje dhe një lum me akuza duke e quajtur Fatmirin dhe ata që vr anë Azem Hajdarin ishin një b andë t erroriste.?

Sali Beris hovici duke pare lakun që po i ngus htohet dhe duke tent uar te kaloje lumin pa u la gur për kri met qe ai ka bere,

përpiqet të çfaj ësohet duke ua adresuar të tjerëve k ri met mo nst ruoze të tij. Ai do pergjigjet.