Jam në moshë mirepo dua të martohem, por më vjen tu.rp prej fëmijëve, si tua them këtë(FOTO+VID)

Jam në moshë mirepo dua të martohem, por më vjen tu.rp prej fëmijëve, si tua them këtë(FOTO+VID)

Boll ke ma e vetmume jam 58 vjeq tash nashta bile me pak se gjysmen e jetes e kaloj te lumtur se deri tani kom pas vujtje duke i rrit femijt e mij. Kurr skan me mthan falminderit nan qe na rrite po kta secilen her veq kan mu lidh ma shum me familjen e vet edhe ashtu esht normale un i kuptoj krejt nuk kom asnje problem me fmijt rreth ksaj qes htjes. Po un kom met e vetm ume tot alisht i qeli syt jom e vetme i mby lli syt jom prap e vetme,un kam nevoj per b urr siq pe shifni edhe vet jam shum e majshme…Vazhdo duke kaluar në Linkun Blu më P0shtë dhe merr Pamjet E PL0TA: