Connect with us

Jam 28 vjeçare, kërkoj një mashkull për argetim dhe

Të Ndryshme

Jam 28 vjeçare, kërkoj një mashkull për argetim dhe

Nje video qe po ben namin koheve te fundit esht e nje vajze nga Prishtina qe po kerkon nje mashkull per s’eks per me teper ajo ka len dhe numrin e sajte cilin mund ta merrni me poshte . Por ajo ka edhe disa kushte perveq kesaj dhe per ti mesuar kushtet e vajzes nga Prishtina ju lutem ndiqeni viideoon duke shhtype rekklammn dhe ju shfjaqet kontakti im… nese nuk shfaqet provone perseri..….Shtjjypp rrekllamenn me posshtte dhe shiikjoo vijjdeon e plotte. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE

Continue Reading
You may also like...

More in Të Ndryshme

To Top