Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Ja të kujt janë të pasmet që pretendohej se ishin të Grida Dumës

Bëri xhiron e mediave shqiptare dhe të rrjeteve sociale fotoja ku shihej një femër e fotografuar nga pas.

U tha se ishte Grida Duma dhe lajmi mori dhenë.

Por në fakt fotoja është e Justyna Steczkoëska.

Një aktore 42-vjeçare polake e njohur si Kim Kardashian e Polonisë pikërisht për shkak të vitheve të saj.

Fotoja është shkrepur dy vjet më parë.