Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Ja Si U Shërova Plotësisht Nga Kan.Cerii Dy Herë, Tani Jam I Pastër 100%. Ai Zbulon Një Recetë Me Dy Përbërës ( Ndajenii Me Te Tjereet )

Medikamentet natyrore gjithmonë duhet të kombinohen me ilaçe ko.nvenciionalee, dhe nganjëherë ato funksionojnë edhe më mirë sesa pritej. Ndër të tjera, duhet mendim pozitiv, këmbëngulje dhe vendosmëri për t’u marrë me sëm.undjeen.

Një shembull i tillë i suksesit mbi sëm.undjeen është rasti i Bozo Kojovic, historia e të cilit ne botuam disa vjet më parë, por meqenëse recetat nuk vjetërsoheshin kurrë, ne vendosëm të ribotonim këtë shembull të vendosmërisë për të mposhttur sëm.undjeen.

Bozo kishte përvoja me sëm.undjeet më të rë.nda që mund të shpëtoheshim disa jetë, por gjithsesi, në fund ai arriti të dilte fitimtar me ndihmën e gruas së tij. Pas një dekade be.teeje për jetë dhe operaciionee në më shumë se dy ka.nceere, Bozo Kojovic nga fshati Gorica në Luginën e Vraneskës më në fund mund të marrë fry.më lehtësisht.

“Mjekët më thonë se sëmunddjaa është kaluar dhe është mundur,” zbuloi Kojoviç. “Unë kam qenë shumë i dobët, shumë i dobët. “Kishte shumë mjekë në shtëpinë time për ditë me radhë, ambulancat erdhën në mënyrë alternative, mjekë …”, tha Vojo.

Receta për ilaçin nga i cili Bozo e mori veten dhe filloi ta merrte rregullisht nuk është sekret dhe gruaja e tij Bosilka tregon se si përgatitet.

RECETA E BAZILIKS: “Rrënja e luleradhiqes nxirret. Luleradhiqe ka pranë çdo shtëpie, në çdo oborr, thjesht duhet të keni kujdes kur hiqni të gjithë rrënjët pa e marrë atë në mënyrë që lëngjet e saj shëruese të mos mbarojnë. Duhet larë dhe pastruar shum mirë në momentin e nxjerrjes.

Në katër litra ujë të zierë shtoni një grusht rrënjë luleradhiqe. Pasi të vlojë, lëreni të vlojë vetëm një minutë. Pastaj lëreni të mbuluar për dhjetë minuta, pas së cilës filtrohet. “Një lugë mjaltë shtohet për të përmirësuar shijen dhe pihet”, zbulon Bosilka.

Për të gjithë ata që do të sëmureen si ai, Bozo këshillon që të dëgjojnë rekomandimet e mjekëve dhe këshillat e tyre, të mos heqin dorë dhe të mos harrojnë ilaçet natyrale.