September 19, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Ja Plani Befasues Per Muajin Shtator, Nga Zgjatja E Ores Po’licore Tek Rimbyllja E Vendit

Eksperti i Shendetit publik si dhe anëtari i Komitetit Teknik të Ekspertëve Alban Ylli, nuk e përjashtoi mundësinë për zgjatje të orës po’licore gjatë muajve të vjeshtës.

Në varësi kjo dhe të situatës në të cilën do të ndodhet vendi. Në rubrikën Alban Ylli iu bëri apel që qytetarët të vak sinohen. Komiteti Ekspertëve përdor informacionin më të mirë shkencor që ekziston për të bërë rekomandimet.

Ska dyshim qëvarianti në vende të botës për rikthimin e njëvale të tretë. Kjo u pa në Britani. Edhe po vijon me të njëjtën linjë është duke u shndeerruar në pro’bleme te medha.

Ne presim që rastet të rriten gradualisht, Ka faktorë që po na mbrojnë, por ato janë më të pa sigurt. Qipro, Greqi, Azi, duket qartazi që kyvariant është shkaktari kryesor i njëvale, eshte shprehur ai.