Ja çfarë bëri Presidenti Erdogan në Hotelin e Behgjet Pacollit (Video)

Ja çfarë bëri Presidenti Erdogan në Hotelin e Behgjet Pacollit (Video)

Presidenti i Turqisë Recep Tayyip Erdogan është ndër Presidentet më të përfolur për sigurin e tij dhe vendit të tij, shkruan Republika online.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…

Në vizitën e fundit që kishte bërë në Kosovë ai ishte musafir në Hotelin e biznesmenit kosovar Behgjet Pacolli, Selim Pacolli vëllau i pronarit të Hotelit njëherit menaxher i//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…

Hotelit tregon përvojen interesante qe kishte me Presidentin Erdogan, ku tha se perveç sigurisë që bëri në një perimeter të caktuar ai kishte marrë edhe kuzhinierin personal më vete që ishte e pazakontë nga pjesmarrës tjerë të Hotelit, shkruan Republika online.

Për më shumë ndiqeni videon://Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…