May 18, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Ishte kaq e ëmbël dhe plot jetë/ E reja jep shpirt në shtëpinë e saj, ishte vetëm 23 vjeç dhe kaq e bukur

Nje 23 vjeçare i ka dhënë f und je tës së saj. Danielle Brookes kishte dhënë shpirt teksa anash kishte lënë një letër në apartamentin e saj.

Mirëpo ajo dukej kaq e lumtur por në datën 18 maj ajo kishte ditëlindjen.

Nga ana tjetër mësohet se ajo i ka dërguar sms njerkës së saj ku i thoshte se do pergatiste festë duke nisur që nga data 17 maj.