Ishte E Bukur Si Një Yll, Por I Dashuri E Bëri Kështu/ Rrëqeth 32-Vjeçarja Me Fëmijë: Duhet Të Jem E Lumtur Për Fëmijën Tim, Duheni Veten

Ishte E Bukur Si Një Yll, Por I Dashuri E Bëri Kështu/ Rrëqeth 32-Vjeçarja Me Fëmijë: Duhet Të Jem E Lumtur Për Fëmijën Tim, Duheni Veten

Vanessa Münstermann është emri i një vajze gjermane, që ka vuajtur shumë. Ajo i mb ijetoi një sülmi me acid dhe nuk i fsheh plägët e saj.Tani ajo do të inkuraj njerëzit që të ndihen të bukur ashtu si janë. Vanessa është 32 vjeçe dhe nuk do të heq dorë se ndihmuari njerëz të tjerë.Dikur ajo ishte shumë e bukur dukej si modele, por ish-i dashuri i saj në vitin 2016 për shkak të…Shtyp reklamen per ta pare v.ide.on me teper