Ishin nisur drejt plazhit, përfunduan në parajsë/ NJË ËNGJËLL PRET TE PORTA DY MOTRAT E VOGLA

Ishin nisur drejt plazhit, përfunduan në parajsë/ NJË ËNGJËLL PRET TE PORTA DY MOTRAT E VOGLA

Një prej nesh, një k riminel, një ga ngster shpejtësie dhe pakujdesie përplasi me makinën e tij një makinë të pafajshmish. Familja Gushi sot u shua krejtësisht. Në fillim vdiq vajza e vogël Eva 9 vjeçe, motra tjetër 14 vjeçe Anastasia mbylli sytë e dyta, i treti dha shpirt babai Eduarti 44 vjeç dhe në fund vdiq me merakun e të treve nëna, Silvana 33 vjeçe.

Udhëtimi me makinë e tyre ndaloi por edhe udhëtimi i familjes drejt parajsës ndaloi. Te shkallët e hyrjes një ëngjëll i purpurt klithte e bërtiste:

-Kush i solli kaq shpejt këto dy vogëlushet e pafajshme në parajsë?
Ndërkohë mbi tokë gangsteri që i v diq është gjallë dhe po bën gati sa lekë do i japë policit, prokurorit dhe gjykatësit…