Ishin n’emisionin Shqiptar LIVE flasin troç për s*ks në avion?Stjuardesat PO, e ke mi bërë disa herë. Është…

Ishin n’emisionin Shqiptar LIVE flasin troç për s*ks në avion?Stjuardesat PO, e ke mi bërë disa herë. Është…

Ishin n’emisionin Shqiptar LIVE flasin troç për s*ks në avion?Stjuardesat PO, e ke mi bërë disa herë. Është…

Dy stjuardesat shqiptare kanë rrëfyer pa dorashka eksperiencat e tyre dhe të veçantën për të qëndruar gjatë në ajër.

“Është një punë e bukur sepse ke një jetë shumë dinamike duke udhëtuar gjatë gjithë kohës në vende të ndryshme. I vetmi problem është që nuk je për familje pasi je larg partnerit”, tha njera prej tyre.

“Marrëdh ëni et se ks uale nuk kam turp ta them janë jo të qëndrueshme pasi nuk mund të krijosh lidhje stabël”, tha bukuroshja