Connect with us

Ish i dαshυri grek, de gjeηeron këngëtaren Anxhela Peristerin,

Të Ndryshme

Ish i dαshυri grek, de gjeηeron këngëtaren Anxhela Peristerin,

Deklarata e Anxhela Peristeri se shqiptarët janë më të mirë se grekët në shtrat, bëri b ujë.

Por pse shqiptarët janë më të mirë në shtrat se grekët dhe çfarë e shtyu Anxhelën që të zgjidhte ata?

këngëtarja tha se ka dy arsye pse janë më të mirë shqiptarët në shtrat.

“E para dhe kryesorja flasin shqip dhe e dyta që unë jam shqiptare”, u shpreh Anxhela, përgjigje e cila nuk e bindi Ermal Mamaqin dhe i tha këngëtares:

“Meqë ti ke bërë këtë krahasim do të thotë që ti ke pasur një të dashur grek”.

“Unë faktikisht 7 vjet në Greqi kam qenë vetëm”, tha Anxhela duke qeshur, por më pas e konfirmoi duke u shprehur “Ndodhi çfarë ndodhi, ka kaluar, tani jemi në Shqipëri”.

Continue Reading
You may also like...

More in Të Ndryshme

To Top