Connect with us

“Ia mori veturën babait pa dijeninë e tij’: Ky është 14 vjeçari që ndërroj jetë nga aksίdenti në Suharekë

Të Ndryshme

“Ia mori veturën babait pa dijeninë e tij’: Ky është 14 vjeçari që ndërroj jetë nga aksίdenti në Suharekë

Në rrugën Sallagrazhdë-Baqevc të dielën rreth orës 16:30 ka ndodhur një vetaksίdent ku 14 vjeçari L.Kurtishaj ka ndërruar j etë.Sipas raportίmeve të pakonfίrmuara mësohet se 14 vjeçari ia kishte marrë babait veturën pamίratίmin e tij dhe me ç’rast është aksίdentuar.“Rreth orës 16:30 min në rrugën Sallagrazhd-Baqevc ka ndodhur një vetaksίdent,nga rrσtullimi veturës dyshσhet për Një të vd*ekur Dy të l ënduar!

Sipas informacioneve VlKTlMA d yshohet të jetë 14 vjeç”, thuhet në njoftimin e Organίzatës vullnetare të zjɑrrfίkësit dhe shpëtίmi.Sipas zëdhënësit të polίcisë në Prizren Vesel Gashit, i cili ka thënë se njëri nga këta fëmijë ishte duke ngasur veturën në momentin e aksίdentit.

Continue Reading
You may also like...

More in Të Ndryshme

To Top