I tregοn të gjitha Gruaja: Kam fjetυr me 150 bυrra edhe do vαzhdoj e bëj se jam mjeκe pοpullore, u rregullοj…

I tregοn të gjitha Gruaja: Kam fjetυr me 150 bυrra edhe do vαzhdoj e bëj se jam mjeκe pοpullore, u rregullοj…

Kjo grua ka kryer marrëd hënie me qindra me shkuj dhe pjesa më e madhe e tyre janë burrat, apo të dashurit e grave të tjera.

Por 54-vjeçarja, e quan “peshkope”, një tip “mjeke popullore” që siç shprehet,

“ia ka kushtuar jetën e saj çifteve që kanë pasur probleme në dhomën e gjumit”.

Ajo ka dhënë mësime dashurie për më shumë se 10 000 klientë brenda një harku kohor prej 23 vjetësh.